Dunarea Calarasi a renuntat in 2014 la doi mijlocasi defensivi. Mai intai, s-a descotorosit de Razvan Huzuneanu in primavara, iar in decembrie  a scapat si de la Silviu Matei. Amandoi sunt acum la Inainte Modelu si vor fi titulari in trupa lui Jose Valeriu Petrescu in partea a doua a campionatului. In schimb, Dunarea Calarasi cauta acum sa transfere fix un mijlocas defensiv.

Daca l-a refuzat pe Razvan Paduretu, de trei ori campion la Romaniei si de cinci ori pe teren in meciuri de Champions League, inseamna ca Rauta vrea ceva de o calitate aparte. Poate vine Lampard sa dea probe la Dunarea. Sau poate vine Gerrard si se intelege cu Calarasiul. Dar poate amandoi vor fi refuzati pentru ca nu au sapca. Nu se stie niciodata!

In loc sa asiste cum antrenorul cauta acul in carul cu fan, conducerea gruparii „galben-albastre” ar trebui sa puna piciorul in prag, sa lase orgoliul deoparte si sa-l cheme la Dunarea pe Razvan Huzuneanu, jucator ce are in CV „decat” o promovarea in Liga I, cu Dacia Mioveni. Cu o asemenea performanta se mai poate lauda, dintre jucatorii aflati acum la Calarasi, doar portarul Gabriel Popa, alaturi de Astra Ploiesti. Defirenta este ca Huzuneanu era titular in formatia argeseana, in vreme ce goal-keeper-ul a fost doar rezerva.

Jose Valeriu Petrescu doreste ca jocul echipei campioane a judetului Calarasi sa fie construit in jurul lui Huzuneanu. „Este un profesionist desavarsit si un baiat cu care am avut intotdeauna discutii constructive. Huzuneanu este cel mai bun mijlocas din Seria C2. Daca ma suna maine cineva si imi cere un mijlocas, eu ii spun ca nu exista unul mai bun ca Huzuneanu”, a declarat Mourinho de Calarasi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*