La Dunarea Ciocanesti, procesul de reconstructie a inceput deosebit de anevoios. Astazi, intr-o partida de verificare disputata impotriva echipei de juniori republicani A de la Dunarea Calarasi, formatia antrenata de catre Cornel Ticu a fost invinsa cu un neverosimil 3-0.

„A fost lume multa la meci. Ne-a fost teama de acest meci. Baietii s-au speriat cand le-am zis ca o sa jucam cu Dunarea Ciocanesti, cu o echipa de seniori. S-au mobilizat extraordinari si au fost foarte fericiti la finalul meciului. Sper sa ramana in continuarea la fel de concentrati. A fost o surpriza mare ca am castigat”, a declarat Marius Paun, antrenorul juniorilor calarasenilor. Bogdan Tudor, de doua ori, si Cercez, au marcat in poarta celor de la Ciocanesti.

Dunarea Calarasi Juniori A: St. Paun – Dolache, Mihut, Spranceana, Munteanu – Marinache, Rusu, Zulbie, Spataru – Tudor, Cerchez. Antrenor: Marius Paun. Dupa pauza, tehnicianul calarasean a rulat tot lotul de jucatori. Saptamana viitoare, echipa lui Paun va juca cu Spicul Valcelele.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*