Cupa Romaniei – Memorialul Tache Ionescu este singura competitie in care Victoria Chirnogi mai poate emite pretentii in acest sezon. Pauza de iarna a fost una nu tocmai bogata in transferuri la formatia antrenata de catre Adrian Cristea. Tehnicianul a cautat in zadar un inlocuitor pentru Alin Tene.

In cele din urma, chirnogenii au reusit sa aduca doi jucatori care au fost refuzati de catre CSM Oltenita, liderul Ligii Tractoristilor. Pe langa Mihai Fratescu, de care oltenitenii s-au debarasat la finalul turului, Victoria Chirnogi l-a transferat si pe Nicolae Ionel. Acesta a fost in tur la Inainte Modelu, unde a evoluat doar in primele etape, dupa care s-a accidentat foarte grav si s-a recuperat abia inainte de Sarbatori. Modelenii i-au reziliat contractul, jucatorul s-a inteles cu Oltenita, dar nu a mai apucat sa semneze cu echipa lui Virgil Bogatu pentru ca a fost considerat prea batran.

Astazi, Nicolae Ionel va juca din nou in tricoul Victoriei Chirnogi astazi, in meciul cu Unirea Spantov, contand pentru sferturile de finala ale Cupei Romaniei – Memorialul Tache Ionescu. El a mai fost la clubul condus de catre Mircea Dan in urma cu cativa ani, pe vremea cand echipa era antrenata de catre Ionel Augustin.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*