Valentin Andrei si Valentin Balint nu si-au manifestat intentia de a continua sub comanda lui Adrian Mihalcea.

Calarasenii si-au reluat ieri antrenamentele cu opt jucatori noi. Robert Paslaru (Bucovina Pojorata), Cosmin Neagu (Farul Constanta), Bogdan Danciu (Gloria Buzau), Cornel Suciu (Soimii Pancota), Marius Ionita (AFC Harman), Daniel Ene (FC Voluntari), Raphael Stanescu (Turiss Turnu Magurele) si Marian Stoica (Rapid Bucuresti) vor fi testati in perioada urmatoare de catre antrenorul Adrian Mihalcea.

De retinut ca dintre cei opt, doar Suciu, Ionita, Ene si Stanescu au mai cochetat cu fotbalul din prima liga. Aceasta remarca trebuie facuta in conditiile in care Dunarea a ramas in aceasta vara fara Bumbac, Mihai Popescu, Sergiu Popescu, Madalin Muresan, Alami si Daniel Vadrariu, toti fiind fotbalisti cu mult mai valorosi decat cei care au venit la prima sedinta de pregatire din aceasta vara.

De la reunire a lipsit si Valentin Alexandru. Golgheterul Dunarii din ultimele doua sezoane a primit din partea conducerii acceptul de a se pregati cu Rapid Bucuresti pana la data de 11 iulie. Alti doi absenti au fost Valentin Andrei si Valentin Balint, jucatori care nu si-au manifestat interesul de a mai continua la Calarasi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*