Dupa blaturile de pe teren, urmeaza cele din birouri.

La 6 august va avea loc intalnirea cu blatistii din judetul Calarasi, ocazie cu care AJF Calarasi vrea sa ingroape de tot fotbalul calarasean. Pentru ca printre echipele retrogradate in Categoria Remorca se numara Victoria Lehliu Gara si Progresul Fundulea, iar pana la aceasta data Dinamo Sarulesti nu a vrut sa lase un leu din cei 20.000 de lei fixati ca pret pentru locul ce il detine in Liga Blatistilor, forul fotbalistic judetean se pregatesc sa faca un blat si mai mare.

Editia 2016-2017 a Ligii a 4-a ar fi trebuit sa se desfasoare cu 14 echipe la start. Numai ca la Calarasi se pregateste o schimbare in stil Bratu Cataros. La sedinta cu dereglatii echipelor, se va supune spre aprobare o formula de campionat cu 16 echipe, astfel incat pe tintar sa apara inclusiv Lehliu Gara si Fundulea.

Masura este lipsita de temei regulamentar din toate punctele de vedere, insa pentru a inchide gura putinilor nemultumiti se va incerca, numai in cazul in care va fi nevoie, un sistem competitional cu 18 echipe, astfel incat la start sa apara Crivat si Jegalia, echipele din Categoria Remorca ce au ratat promovarea in urma meciurilor de baraj.

O asemenea decizie nu s-a mai luat din perioada in care odiosul Costica Sima reprezenta o voce puternica in fotbalul calarasean. Dupa ce toate aceste decizii vor fi aprobate, nimeni nu va mai avea voie sa conteste faptul ca Liga Tractoristilor era o denumire poetica pentru primul esalon al judetului. De acum inainte, Liga Blatistilor scrie pe voi.

Noul campionat va debuta la 20 august, dupa ce cu o saptamana mai devreme se va juca primul tur din cadrul Cupei Romaniei – Memorialul Tache Ionescu. In aceasta faza a competitiei vor fi inscrise doar echipele din Categoria Remorca.

Evident ca intentia AJF Calarasi i-a revoltat pe unii oameni de fotbal din judetul Calarasi. Pentru circul sa fie complet, acestia intentioneaza ca la Adunarea Generala sa ceara ca toate datoriile echipelor catre forul fotbalistic judetean sa fie sterse si sa se porneasca totul de la zero.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*