Golgheterul din ultimele doua sezoane este in probe la Rapid Bucuresti.

Dunarea Calarasi s-ar putea desparti de Valentin Alexandru. Atacantul se antreneaza pana la 11 iulie cu Rapid Bucuresti, dupa care giulestenii vor decide daca au nevoie de cel mai valoros jucator al gruparii „galben-albastre”. Calarasenii au inceput totusi sa isi croiasca primele calcule.

In cazul in care gruparea de sub Podul Grant va dori sa-l transfere pe Alexandru, oficialii Dunarii nu isi vor da acordul fara ca in contul clubul sa ajunga suma de 15.000 de euro. Cu acesti bani urmeaza sa fie achitate costurile pentru cantonamentul de la Ciuta.

Dunarea ar vrea sa scape de atacant si pentru ca acesta castiga in acest moment 5.000 de lei, iar conducerea a stabilit ca din noua editie de campionat nici un jucator sa nu incaseze mai mult de 3.500 lei pe luna. Alexandru este impresariat de Ana Maria Prodan.

No Comments

  1. In primul rand echipa este in faliment si asteapta recursul, cu speranta ca un alt judecator va inchide ochii la magariile lui Moraru.
    Si daca ramane in insolventa, Rapidul nu are voie sa faca conform legii, astfel de transferuri; singurii jucatori pe care poate sa ii cumpere sunt cei liberi de contract.

  2. cum ma doar 15000 de euro pt alexandru? oricum rapid nu are ni bani astia dar doar 15000 sau restul sint pe sub mana pt baieti?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*