Fotbalistul de la Perișoru și-a ajutat echipa să bată cu 5-1 o trupă cu un fost finalist al Cupei României în garnitură!

Spectacol pe Maracana! Inainte de a fi demolat, stadionul Stefan cel Mare a mai avut o ultima dorinta: sa fie gazda unui meci de gala jucat de catre Adrian Jitea. Nestematul jucator al celor de la Progresul Perisoru a evoluat marti seara in echipa Gazetei Sporturilor, intr-un meci contand pentru Cupa Corporatistilor.

Cronicarii au trecut cu 5-1 de Aquila, firma de transport pentru care a evoluat si Grama, fost jucator al Petrolului Ploiesti. Jitea nu doar ca a fost cel putin cel mai bun de pe terenul de joc, dar a cules aplauze de la pacientii de la Spitalul Floreasca in momentul in care a marcat.

Evolutia sa mirobolanta a fost remarcata pana si de „regele nosocomialelor”, cunoscut printre fostii sai colegi de liceu si sub pseudonimul Razvan Lutac. „Adrian Jitea e senzațional. Indiferent că joacă la mijloc sau în apărare, își face datoria fără probleme. Merită să joace la orice echipă din Liga Tractoriștilor”, spune celebrul procuror de la GSP.

Adrian Jitea l-a impresionat pana si pe arhinecunoscutul Sebastian Culea, specialist in donatul banilor la pariuri. „Munctior, ceva ce n-am văzut în viața mea. E peste tot. Am avut, în dese rânduri, senzația ca tot el arbitra”, a spus portarul de la GSP, caruia colegii ii mai spun si Comisarul, datorita faptului pentru ca greseli.

Modest din fire, mai ales din cauza infrangerii pe care Perisoru a suferit-o pe teren propriu, scor 0-1, cu Dragos Voda, Adrian Jitea a declarat, in exclusivitate nationala, europeana, mondiala, galactica si comunala, pentru www.sportcalarasean.ro. „Partida a fost una dificila, dar datorita unui efort colectiv superb am reusit sa ne impunem. Sunt sigur ca vom face o figura frumoasa in continuare. Obiectivul nostru e castigarea trofeului. Comparatia cu Grama e magulitoare. Nu pot spune decât asta: Regele a murit, traiasca Regele!”, afirma Printul Baraganului.

Avand in componenta un procuror, pe care il scriem cu litere mici cata vreme Cornel Dinu continua sa fie genial, si un Comisar mai comisar ca Stelea, GSP isi permite sa detina pe teren si un capitan. „Cornel Dinu s-a luat de Bănel că nu e pe şantier să fie muncitor. Băi, diferenţa e ca Adi gândeşte şi e şi talentat. Aaa, şi cu el în spate nu-s emoţii”, a marturisit Iulian Pavel, căpitanul Gazeta Sporturilor.

Ca sa va dati seama ce mare e Pirlo de Calarasi, tineti cont doar de faptul ca Grama, fost castigator al Cupei Romaniei cu Petrolul Ploiesti in 1995, a nimerit bara in acelasi meci in care Adrian Jitea a reusit sa-si treaca numele pe lista marcatorilor si sa duca mai departe traditia scolii de fotbal de la Perisoru.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*