Revolutie tehnologica la Avantul Pietroiu!

Spectacol pe Maracana. Echipele din fotbalul mic și foarte mic au înțeles că marketingul este foarte important în sportul rege, astfel că meciul propriu-zis este doar o parte a unui show ce cuprinde mai multe momente pline de spectacol.

Duminica, intr-un meci din cadrul Categoriei Onoare – Calarasi, s-au duelat Avantul Pietroiu si Progresul Perisoru. Gazdele au facut spectacol pe teren de joc nu doar pe durata celor 90 de minute in care s-au impus cu 3-1, ci si inainte de primul fluier al arbitrului Ionel Radulescu.

Cu doar doua ceasuri mai devreme decat ore de incepere a partidei, iarba de pe campul de joc era atat de inalta incat nu putea vedea mingea. Problema s-a rezolvat foarte usor, ca peste tot unde exista utilaje de calitate si oameni gospodari in fruntea comunitatii locale. Pe terenul de joc si-a facut aparitia un tractor Universal 650, ca in vremurile glorioase ale agriculturii romanesti, care in numai 30 de minute a reusit sa coseasca iarba, astfel incat fotbaliatorii sa-si poata arata stangaciile in cele mai bune conditii cu putinta.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*