Prima pagina a Gazetei Sporturilor de marti, 30 mai, are ca subiect principal meciul dintre Radovanu si Sarulesti, scor 2-3, din cadrul etapei a 29-a din Liga Tractoristilor. 

Ultimul derby Steaua – Dinamo din fotbalul romanesc este gazduit de Liga Tractoristilor. Din acest motiv, singurul ziar de sport din Romania a tratat acest eveniment cu o atentie sporita. In editia sa de astazi, Gazeta Sporturilor publica un reportaj spectaculos de la meciul dintre Radovanu si Sarulesti, scor 2-3.

Mai mult decat atat, in aceasta dimineata, de la ora 10:01, Costin Stucan va prezenta la GSP LIVE, productie TV ce poata fi urmarita pe Facebook, pe contul Gazetei Sporturilor, un reportaj video de la intalnirea care a avut loc sambata pe terenul de la Radovanu.

One Comment

  1. zugravul says:

    Dar unde este zugravul din Koln? auzi : antreneaza echipa prin telefon ! Bai , vezi poate gasesti prin Koln vreo cale ferata , ca aia au trenuri de mare viteza …. Apropo , mai ai de zugravit la scara aia de bloc sub care stai ? Asteptam ,,cu mare nerabdare” ultimele vesti de la tine !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*