Federatia Romana de Fotbal a anuntat in mod oficial meciurile de baraj pentru promovarea in Liga a 3-a.

Agricola Borcea, campioana Ligii Tractoristilor, va juca barajul pentru promovarea in Liga a 3-a in compania echipei campioane a judetului Giurgiu. Liga a 4-a din judetul vecin este organizat sub forma a doua serii regionale. Primele doua ocupante din fiecare serie se intalnesc intr-un play-off cu semifinale si finala.

Echipele ce vor participa la play-off sunt Petrolul Roata Cartojani, Vointa Toporu, AS Mihai Bravu si Dunarea Giurgiu. Cea mai buna echipa este AS Mihai Bravu, unde evolueaza, la fel ca la Borcea, multi jucatori din Capitala. Insa cei care vor sa promoveze sunt cei de la Dunarea Giurgiu.

Florin Anghel, fost jucator in Liga Tractoristilor, la Dunarea Ciocanesti si la Rapid Ulmeni, a evoluat in toamna la Vointa Toporu. „Borcea promoveaza fara probleme. Conditiile din judetul Calarasi sunt mult mai bune decat cele din judetul Giurgiu”, spune atacantul care in tinerete a imbracat tricoul celor de la FC Brasov.

In semifinalele play-off-ului din cadrul Ligii a 4-a Giurgiu se va juca tur – retur. Finala se va disputa pe teren neutru, la Izvoarele. Agricola Borcea va juca „dubla” pentru promovarea in Liga a 3-a la 17 si 24 iunie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*