Campioan judeteana s-a intarit inaintea barajului pentru promovarea in Liga a 3-a.

Agricola Borcea se pregateste pentru finala Cupei Romaniei – Memorialul Tache Ionescu si pentru barajul pentru promovarea in Liga a 3-a, acolo unde se va duela cu echipa campioana a judetului Giurgiu. Pentru campionii Ligii Tractoristilor sunt meciuri foarte important, in care trebuie sa se joace doar pentru victorie.

Primarul Aniel Nedelcu s-a hotarat in cele din urma sa renunte la postul de antrenor si sa-l numeasca in locul sau pe Virgil Bogatu. Acesta va sta pe banca echipei la meciul de la Roseti, din ultima etapa a Ligii Tractoristilor, va conduce Agricola si la finala Cupei, de la 10 iunie, de la Independenta, contra celor de la Victoria Chirnogi, dupa care va da asaltul final.

Inaintea „dublei” cu echipa campioana a judetului Giurgiu, Bogatu vrea sa faca un antrenament cu noi sai elevi. Deocamdata nu se stie cine va fi gazda in primul joc de baraj. In cazul foarte probabil in care Borcea va promova, Aniel Nedelcu va merge in continuare pe mana experimentatului tehnician.

4 Comments

  1. Dionise says:

    La gârlă cu cârâitoarea de Bogatu lingăul…

  2. Pas gresit.

  3. Tropaila says:

    Păcat e renumele dnului Bogatu. Va pleca de la borcea cu conditza intre picioare. Nu îl lasa Aniel sa iși facă treaba singur. Se va baga peste el mereu .

  4. Footbal Design says:

    Mare păcat ca Aniel se retrage din antrenorat. Dacă va fi sa promoveze nu i se va atribui niciun merit de antrenor, ca văd ca deja se anunță alt antrenor. Nu zic ca Bogatu nu e bun, dar multă lume nu îl vrea pe Bogatu. Primarul va rămâne singur cu Bogatu sa joace îl liga III

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*