Refuzata de catre Petre Grigoras, gruparea „galben-albastra” va avea pana la sfarsitul saptamanii un nou tehnician.

La 11 iulie Dunarea va pleca in Serbia, pentru un stagiu de pregatire ce se va intinde pe durata a 10 zile. La Calarasi toate lumea este in joc de glezne dupa plecarea lui Adrian Mihalcea la UTA. Conducerea clubului nu a gasit inca un tehnician, dar se poarta negocieri cu Mihai Teja.

Presedintele Bogdan Leu incearca in paralel sa-l convinga pe Silviu Pana sa ramana la Calarasi, dar trage sperante ca ar putea „repatria” si doi jucatori cu care Dunarea s-a batut la promovare in urma cu doua sezoane, in perioada in care echipa era antrenata de catre Ionel Ganea.

In atac este dorit Valentin Alexandru, de la Concordia Chiajna, cu care Leu a discutat foarte des in ultima perioada. Atacantul pe care Dunarea trebuia sa primeasca 20.000 de euro de la Pandurii Tg. Jiu nu intra in vederile lui Dan Alexa la gruparea ilfoveana, insa nu este prea hotarat sa revina in orasul de pe Borcea.

Un alt jucator dorit la Dunarea este Mihai Popescu, in prezent la Dinamo Bucuresti. Acesta a fost alaturi de „caini” in cantonamentul din Slovenia si este dorit la Calarasi de catre Bogdan Leu pentru a face cuplu in defensiva cu Bogdan Sandru, „capitanul” echipei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*