Clubul condus de catre Bogdan Leu a transferat un jucator de la formatia ce a reusit doua promovari succesive.

In timp ce toata lumea fotbalului calarasean statea cu sufletul la gura in asteptarea numelui noului antrenor al Dunarii, conducerea gruparii „galben-albastre” a venit in fata publicului cu o vesti legate de jucatori Under 21. Un fel de tara arde si baba se piaptana.

Lui Bogdan Danciu i s-a prelungit contractul pana in 2020. Nimeni nu stie de unde atata graba pentru un jucator care se exprima excelent la antrenament, dar care a inceput sa ia in greutate si n-a rupt gura targului pana acum. Insa la stadion exista specialisti platiti pentru fotbal si n-are rost sa le punem la indoiala bunele intentii, mai ales ca Dunarea si-a propus, in primul rand, sa creasca tineri valorosi, pe care sa-i vanda mai tarziu, asa cum s-a intamplat cu Man si Petre, de la UTA, club care s-a ales cu aproape 800.000 de euro din vanzarea celor doi pusti.

Situatia este ciudata in cazul lui Alexandru Rosca, in varsta de 19 ani, pe care Bogdan Leu l-a adus de la Juventus Colentina. Copilul poate e valoros, dar nimeni nu intelege cum la un club al carui presedinte vorbeste despre accederea in Liga I se accepta clauze prin care gruparea ce a cedat jucatorul sub forma de imprumut il poate chema oricand inapoi. Practic, Dunarea s-a transformat intr-o pepiniera a bucurestenilor care tocmai au promovat in Liga I. 

One Comment

  1. irefutabil says:

    daca o echipa ti-a imprumutat UN jucator asta nu inseamna ca esti de facto un satelit al respectivei echipe.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*