Revelatia Ligii Tractoristilor n-a putut emite pretentii in derby-ul jucat la Independenta.

Fenomen paranormal in Liga Tractoristilor. Pe fondul unor fluieraturi lungi de ani de zile la adresa celor de la Independenta, un jucator de la Manastirea recunoaste superioritatea elevilor lui Ilie Zeciu in derby-ul etapei a 12-a. Este vorba despre Alexandru Selaru.

„Am demonstrat ca nu meritam sa fim mai sus de locul doi in clasament. Cei de la Independenta au fost mai buni ca noi. Am avut un presupus penalty la 2-1, dar ei au fost mai pragmatici si au marcat cand a trebuit. Noi am jucat cu frica. Le-am aratat prea mult respect. E greu sa reusesti mai mult cu jucatori care nu au jucat in viata lor meciuri cu miza”, a spus mijlocasul care in trecut a mai evoluat la Fundulea, Ulmu si Chirnogi.

Liga Tractoristilor, etapa a 12-a, rezultate: Independenta – Manastirea 4-3, Gradistea – Dragalina 3-3, Ciocanesti – Fundulea 5-2, Radovanu – Roseti 1-1, Chirnogi – Jegalia 3-0, Curcani – Valcelele 0-5 Cuza Voda – Lehliu Gara 3-1, Ulmu – Crivat 6-0.

13 Comments

  1. Daca nu il.aveau pe toma si stefan nu doar ca ii batean dar nici nu mai erau pe primul loc. Asta este poate reusim sa castigam la noi acasa

  2. Aceasta intrebare poate fi pusa oricarei echipe, mai ales ca aproape toate au ridicat standardul (conditii mai bune, antrenamente, prime etc.). Sa ramana dmn’le doar aia care vrea promovare! Pe principiul asta insa, la fel poti intreba si unele echipe din liga 1.

  3. Dom Mitica says:

    Independenta alearga singura si termina pe locul doi..Spun asta pentru ca de fiecare data cand a castigat seria a refuzat pasul spre liga a 3 a.Si atunci stau si ma intreb..care e rostul?!Sau banii de spalat nu sunt chiar asa multi ca la Tarsolea?!

  4. La acest scor de 4-3 este un succes clar , pfffff cam greu, sa primesti 3 goluri acasa asta nu e succes clar. Le uram bafta in continuare celor de la Independenta si asteptam finalul campionatului sa vedem daca vor termina pe primul loc cu aceasta echipa !!!!

  5. Ești dîn ulmu e greu sa fi pe locul 4 te înțeleg ne cam ia amețeală sa ne uitam la voi?????

  6. Prietene la un moment dat a fost 4-1 dar am luat piciorul de pe accelerație.

  7. Si unde este succesul clar???? N

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*