Probleme în Paradis. Dunărea nu are unde juca în Călăraşi meciurile din Liga I.

Fierb apele la Călăraşi. Vasile Iliuţă, preşedintele Consiliului Judeţean, a cerut municipalităţii conduse de către Daniel Drăgulin încredinţarea stadionului din oraş pentru ca acesta să fie renovat astfel încât Dunărea să îşi poată disputa acolo jocurile de pe teren propriu, din Liga I.

Teoretic, planul era bine contunar. Dunarea se muta la Modelu, in curtea Prefab, in primavara acestui an, timp in care la stadionul din Calarasi s-ar fi schimbat suprafata de joc si s-ar fi construit o cladire moderna in spatele tribunei a doua. Nocturna ar fi fost doar floare la ureche.

Luni seara, Arena Media a oferit o informatie ce a lasat lumea fotbalului calarasean cu gura cascata. Primarul Daniel Dragulin este acuzat ca refuza modernizarea stadionului. Iar motivul prezentat este acela ca edilul isi doreste cedarea in administrarea Consiliului Judetean, in vreme ce Iliuta vrea ca institutia pe care o conduce sa fie proprietara stadionului.

„Cele doua structuri locale administrative, Primaria Calarasi si Consiliul Judetean, sunt membri asociati ai AFC Dunarea 2005 Calarasi si, totodata, cei mai influenti finantatori ai clubului. Cu toate acestea, disensiunile nu sunt deloc putine, ori de neglijat”, scrie publicatia citata.

One Comment

  1. Ce vrajeli…stadionul nu poate fi modernizat in 6 luni…Iliuta nu a fost in stare intr-un an si jumatate sa finalizeze lucrarile de la Biblioteca Judeteana din centru…Toate proiectele mult trambitate sunt la stadiul zero…
    Deci, ramane cum am zis…ILUITA un mincinos notoriu, arunca ( prin articole platite, ca de obicei) vina in curtea primariei…ILIUTA niciodata in viata lui nu va finaliza vreun proiect pentru cetateni…Am zis…un mafiot, sponsor al statului paralel!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*