Dan Alexa are in pregatire un atacant ce a fost comparat in tinerete cu brazilianul Kaka.

Dunarea si-a reluat de marti antrenamentele, ocazie cu care presedintele Florin Brisan a promis ca se fac toate eforturile pentru ca echipa sa promoveze in Liga I de pe primul loc. In acest sens, elevii lui Dan Alexa vor merge intr-un cantonament in Turcia, in perioada 24 ianuarie – 5 februarie.

„Avem un obiectiv propus și anume promovarea. Asta ar însemna o emulație, lumea ar putea vedea echipe de top din Romania, o mare mandrie pentru orasul Calarasi. Am incercat sa ne intarim in aceasta iarna. Sper ca jucatorii noi veniti sa se acomodeze repede. Sigur, eu ca antrenor imi doresc jucatori buni. Am sansa sa colaborez cu domnul președinte Brisan si sa aducem cativa jucatori buni. Avem in momentul de fata un lot competitiv. Fotbalul e un joc imprevizibil, dar voi face tot ce tine de mine sa duc Dunarea in Liga 1”, a declarat antrenorul Dan Alexa pentru contul de Facebook al clubului calarasean.

Pana la plecarea in cantonamentul din Turcia mai sunt asteptati la echipa trei jucatori care in toamna au evoluat pentru ASA Tg. Mures. Este vorba despre Alexandru Stoica, Paul Iacob si Gafton Mendy. Asta dupa ce inaintea Sarbatorilor de Iarna Dunarea a obtinut semnaturile croatului Dino Spehar si fundasului Alin Dobrosavlevici.

Insa marea surpriza a fost reprezentata de sosirea la Calarasi a lui Alexandru Avram. Acesta isi doreste sa imbrace din nou tricoul Dunarii, avand o revansa de luat fata de echipa pentru care a evoluat in primavara anului trecut. Dan Alexa i-a fixat deja primul obiectiv: sa slabeasca 4 kilograme pana sambata.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*