Liga Tractoristilor este mereu frumoasa!

Pana la inceputul lunii martie, atunci cand se va relua Liga a 4-a Calarasi, mai este vreme destula. Insa nu ne plictisim niciodata. Lumea fotbalului calarasean nu sta doar cu gandul la promovarea Dunarii. Freamat este si in fotbalul mic si foarte mic.

Zarea Cuza Voda este din nou pe un butoi cu pulbere. Si de aceasta data, totul pleaca de la vesnica disputa dintre Dan Nitu – Capatana, cel care a promovat echipa in Liga Tractoristilor, si Viorel Solomon, cel care a antrenat-o dupa ce a ajuns in elita fotbalului judetean.

Fostul arbitru povesteste: „Marti am fost la teren, am vrut sa facem antrenament, dar Dan Nitu nu l-a lasat pe Petrus Dimcea sa intre in vestiar. Vazand secventa asta, ceilalti juniori nu au vrut sa se mai echipeze pentru antrenament. Dimcea este dorit de Venus Independenta pentru echipa de seniori, dar nu este lasat sa plece. M-a sunat Ilie Zeciu. I-am spus ca va depune memoriu si va pleca. Nu are nici un contract”.

Imediat dupa incident, Solomon l-a sunat pe primarul Marius Cojocaru, insa acesta s-a scuzat si a spus ca revine in 5 minute cu un apel telefonic. Insa acest lucru nu s-a intamplat, motiv pentru care fostul arbitru se gandeste ca nu mai poate ramane la Cuza Voda.

Dan Nitu – Capatana vrea sa scape definitiv de Viorel Solomon. Mai intai, l-a indepartat de la seniori, iar acum vrea sa scape de el si de la juniori. Asta in ciuda faptului ca Zarea este in cursa pentru titlul de campioana judeteana, fapt ce reprezinta o adevarata performanta. „Capatana mi-a spus ca o sa fie anuntat de primar ca nu mai sunt antrenor nici la juniori. Daca primarul dorea sa continuam, facea ceva. Din moment ce el tace, ajung la concluzia ca nu mai sunt dorit„, sustine Solomon.

Acesta continua: „Nimeni nu stie prin ce trec eu. Este munca mea, o munca imensa, de care isi bate joc un … Nu vreau sa jignesc… Ma doare! Eu pun suflet in meseria asta. Rezultatele o spun. 90% dintre juniorii de la Cuza Voda nu vor sa se mai duca. Pacat! Echipa putea castiga campionatul. Este un grup frumos si valoros. Din pacate, interesele personale primeaza in fata valorii unor copii. Nu vreau sa se supere nimeni, dar daca la Cuza Voda se strica echipa de juniori, Roseti va fi campioana. N-are cine s-o mai incurce. Poate doar Independenta, dar cu conditia sa ia jucatorii buni de la Cuza Voda. Acum, acesti juniori sunt dezorientati. Ei inca mai spera intr-o minune, dar eu nu”.

Dan Nitu – Capatana, omul care face si desface la Cuza Voda, nu a putut fi contactat. Pana la inchiderea calculatorului, nici primarul Marius Cojocaru nu a putut fi contactat pentru a-si exprima punctul de vedere cu privire la cele petrecute.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*