Calarasenii alearga galopant spre o performanta istorica.

Desi are o distanta confortabila fata de Chindia Targoviste, ocupanta locului al treilea, si a defilat in toamna anului trecut, Dunarea continua sa faca transferuri masive. La finalul anului trecut au fost adusi Alin Dobrosavlevici (fundaş – Concordia Chiajna, contract valabil până la 30 iunie 2019) şi Dino Spehar (atacant – CFR Cluj – împrumutat până la 30 iunie 2018).

Miercuri, calarasenii au anuntat transferurile a inca trei jucatori. „E vorba de mijlocaşul defensiv, Paul Iacob (21 de ani) şi atacantul, Alexandru Stoica (20 de ani), ambii, ultima oară la ASA Tg. Mureş. Aflaţi sub contract cu FC Viitorul, Iacob şi Al. Stoica vor evolua la Călăraşi până în vară, având fiecare o clauză de prelungire în cazul în care Dunărea va promova în liga I. Cel de-al 3-lea jucător care s-a alăturat lotului condus de Dan Alexa este atacantul Ciprian Rus, de la Pandurii Tg. Jiu. În vârstă de 27 de ani pe care-i va împlini pe 1 martie, Rus a mai jucat la UTA Arad şi ASA Tg. Mureş. Pentru Pandurii, el a jucat în 12 meciuri marcând 4 goluri”, anuntat Dunarea pe contul sau de Facebook.

Presedintele Florin Brisan a oferit detalii despre aceste mutari. „Am reuşit în această săptămână să-i transferăm la Călăraşi pe Stoica, fost component al echipei noastre în urmă cu vreo 2 ani, Paul Iacob, ambii vin de la ASA Tg-. Mureş, dar sunt jucătorii echipei FC Viitorul. Cei doi vor juca la noi până în vară, iar în cazul în care vom reuşi promovarea, va fi activată clauza de prelungire pentru încă un sezon. Cel de-al 3-lea transfer îl vizează pe Ciprian Rus, un atacant percutant, de la Pandurii Tg. Jiu. Le urez mult succes şi sunt convins că ne vor ajuta pentru a ne atinge obiectivul, promovarea în liga I” a declarat preşedintele Dunării, Florin Brişan.

Rus nu este un marcator autentic. Nici fizicul sau nu este unul impresionant. In schimb, are o viteza foarte buna, iar cel mai mult ii place sa joace in spatele atacantului central. Dunarea se va antrena pana la 24 ianuarie la Calarasi, dupa care va pleca in Antalya pentru un cantonament de zece zile.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*