Autoritatile dau asigurari ca Dunarea nu va juca in alta parte decat la Calarasi dupa ce va promova in Liga I.

Biroul de presa al Consiliului Judetean Calarasi a transmis un comunicat plin de optimism. Lucrurile se anunta simple. Stadionul din Calarasi va fi renovat. Se va schimba gazonului, se va pune nocturna si vom avea o noua cladire pentru vestiare.

„Consilierii județeni au aprobat astăzi trecerea Complexului Sportiv „Dunărea” din administrarea municipală în cea a Consiliului Județean Călărași cu scopul demarării unor lucrări ce vizează reabilitarea, extinderea și modernizarea întregii baze sportive.

Complexul, situat pe bulevardul Republicii, este format din terenuri și construcții după cum urmează:
– suprafață teren central – 24.162 mp
– suprafață teren – 8.986 mp
– suprafață teren – 3.501 mp
– suprafață spațiu administrativ, alei, teren – 21.027 mp

Primele lucrări care vor demara în cadrul bazei sportive vor fi cele de amenajare a nocturnei și cele de încălzire a gazonului.”

Evident, in comunicatul de presa a fost inserata si o declaratie a presedintelui Vasile Iliuta. “Suntem pe primul loc în Liga a II-a, avem rezultate notabile în fotbalul local. Este nevoie de o amenajare corespunzătoare a Complexului Sportiv „Dunărea” astfel încât meciurile care vor urma să se desfășoare la nivelul Ligii I”, a declarat președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*