Dunarea Calarasi – CS Afumati, scor 2-1. Au marcat: Alexandru (’45+2 – penalty), Cristea (’76) / Dedu (‘4 – penalty).

Jocul cu CS Afumati, castigat cu 2-1, le-a aratat calarasenilor ca e bine sa nu mai mearga pe varf. Dunarea are sanse mari de promovare in prima liga, insa pentru indeplinirea acestui obiectiv este nevoie de aceeasi seriozitate ca pana acum.

Echipa antrenata de catre Dan Alexa ramane pe primul loc in Liga a 2-a la capatul unui joc cu multe emotii. Dupa incheierea jocului, s-a aflat ca tehnicianul calarasenilor a batut palma cu o alta echipa. Si nu singur, ci alaturi de „secundul” Costel Ilie.

Conducerea celor de la Venus Independenta a intrat in panica de cand s-a aflat ca Dan Alexa si Costel Ilie vor evolua in aceasta primavara pentru Mostistea Ulmu. Cei doi tehnicieni au impreuna aproximativ 500 de meciuri ca jucatori pe prima scena a fotbalului romanesc.

Panica este nejustificata pentru Barcelona de Calarasi. Ca jucatori, Alexa si Costel Ilie nu au fost genul care sa faca diferenta. Pe Costel Ilie, de exemplu, Ioan Sdrobis il certa mereu la Vaslui ca incerca sa dribleze si se impiedica. „Nu te mai da meserias, in conditiile in care tu esti salahor. Stai la roaba!”, erau cuvintele Preotului.

One Comment

  1. Ultraboys says:

    ????

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*