Oficialitatile calarasene trag tare pentru ca echipa lui Dan Alexe sa beneficieze de cele mai bune conditii pe prima scena a fotbalului calarasean.

Pentru Dunarea, promovarea in Liga I – Betano este o chestiune de zile. Antrenorul Dan Alexa se gandeste deja la jucatorii pe care trebuie sa ii aduca la echipa, in vreme ce oamenii care conduc clubul cauta solutiile cele mai bune pentru a nu fi nevoiti sa mute jocurile de pe teren propriu in alt judet.

In acest sens, Valeriu Argaseala, presedintele FCSB, a efectuat o vizita la Calarasi, acolo unde a stat fata in fata cu Vasile Iliuta, presedintele Consiliului Judetean Calarasi, si cu Florin Brisan, presedintele FC Dunarea Calarasi. Oficialul gruparii din Capitala are de vanzare instalatia de nocturna si turnichetii de la Stadionul Ghencea.

Calarasenii sunt interesati de aceste achizitii, chiar daca sunt „second-hand”, pentru ca doresc ca Dunarea Calarasi sa joace in nocturna meciurile de pe teren propriu, ceea ce va reprezenta o premiera absoluta in istoria clubului de pe Borcea.

2 Comments

  1. Rusine !

  2. Nu am vazut un alt site,sa fie impotriva unui club de fotbal asa cum sunteti voi.Mai ales ca sunteti din acelasi oras.
    RUSINE!!!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*