Saptamana se incheie cu o veste trafica. Venus Independenta nu va evolua in Liga a 3-a.

Barcelona de Calarasi a castigat in mod neasteptat barajul pentru promovarea in cel de-al treilea esalon fotbalistic al tarii. Entuziasmati, cei de la Independenta au dat asigurari ca vor evolua in Liga a 3-a. Parea ireal ca judetul Calarasi sa se prezinte la startul sezonului 2018-2019 cu patru formatii.

Cand au inceput sa-si faca socotelile, oficialii campioanei au descoperit ca misiunea se anunta una foarte dificila. Au tinut mortis sa mearga mai departe cu Ilie Zeciu antrenor, urmand ca acesta sa stea pe banca folosind carnetul lui Jose Valeriu Petrescu. O mantocareala, ca sa nu-i spunem tiganie.

Saptamana aceasta au aparut informatii tardive ca Venus nu se va inscrie in Liga a 3-a, ci in Liga a 5-a. Acestea au fost confirmate sambata, atunci ca s-a anuntat oficial ca Independenta nu poate face pasul catre lumea buna a fotbalului din motive economice. Vestea nu e buna deloc, dar suntem cu totii convinsi ca unii, nu doar de la Tamadau, rad cu gura pana la urechi acum.

Ce se va intampla mai departe cu Independenta? Prima varianta si cea regulamentara este ca echipa sa se inscrie in Categoria Remorca, fara a putea promova in Liga Tractoristilor in urmatoarele trei sezoane. O alta varianta este ca Venus sa joace pe prima scena a fotbalului calarasean, dar fara drept de promovare in urmatorii trei ani.

4 Comments

  1. Si la roseti sunt numai copii din sat

  2. Tica mihai says:

    Rusine conducerii dacă echipă se baza pe jucători locali asa cum mi se pare normal nu sa plătești tot felul de mercenari iar puștii din comuna nu au loc nu se ajungea la asa ceva . Cresteti copii din comuna ca la Plataresti singura echipă cu jucători locali

  3. Independenta o sa joace în liga 3,când o sa joace dinamo în champions league

  4. Si ce legatura are Tamadau cu asta?
    Sau va este dor de „echipa racheta” :))

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*