I-au trebuit patru ani ca sa-si dea seama de lucruri pe care multi i le-au spus inca din prima zi.

S-a rupt lantul de iubire si a inceput a rugini. Vara aceasta aduce schimbari importante in structura AJF Calarasi. Nu vor fi alegeri doar pentru postul de vicepresedinte. Doru Dinca – Motanu este foarte aproape de a-l inlatura din curtea forului fotbalistic judetean pe Daniel Stefan – Gascanu, cel care i-a fost prieten si secretar de nadejde inca din 2014.

Primul pas a fost deja facut. I-a luat cheile de la sediu. „Venea numai cand dorea el acolo. Astia sunt oamenii, nu ai ce sa le faci. E greu cand esti daramat, dar el nu a tinut cont ca nu avea credibilitate nicaieri, iar eu m-am luat cu lumea la cearta pentru el”, a spus presedintele AJF Calarasi.

Stefan si-ar fi luat din nou viteza dupa ce a ajuns secretar al AFC Dunarea, pozitie pe care o ocupa tot datorita lui Motanu. „Devenise arogant, avea alt mers”, a precizat Dinca. Acesta s-a considerat umilit duminica, la Ovidiu, unde Dunarea a castigat cu 1-0 in fata celor de la Viitorul Constanta.

Gascanu a fost cel care a impartit biletele pe care clubul calarasean le-a avut la dispozitie pentru prima partida a Dunarii in Liga I – Betano. Deloc surprinzator, Dinca nu a fost bagat in seama de secretarul AJF Calarasi, astfel ca a fost nevoit sa isi cumpere bilet. Nu a contat pretul, ci gestul.

Stefan este foarte afectat de faptul ca cel care i-a intins o mana in 2014 a ajuns acum sa-l alunge de la AJF Calarasi si s-a plans oficialilor de la Dunarea. Acestia nu s-au grabit sa-l compatimeasca, ci stau in joc de glezne, ca nu cumva sa se intample vreo nefacuta si la clubul condus de catre Florin Brisan.

One Comment

  1. Daniel Duma says:

    Aleluia !! In sfarsit. Mai bine mai tarziu decat niciodata.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*