Au cedat locul in Liga Tractoristilor si acum se cearta din cauza banilor.

Avantul Pietroiu a castigat la penalty-uri barajul cu Atletic Dorobantu si a obtinut dreptul de a participa in Liga Tractoristilor. Marius Lucan, antrenorul celor de la Unirea Dragalina, echipa ce a retrogradat in Categoria Remorca, le-a oferit pietroienilor 2.500 de lei pentru a nu se inscrie in competitie si astfel „razboinicii” de pe ruta Bucuresti – Constanta sa primeasca un wild-card pentru viitoarea editie de campionat.

Dragalina s-a grabit sa arunce cu banii. Acum a primit loc in Liga Tractoristilor si Progresul Fundulea, care a fost pe ultimul loc, sub Dragalina. La Pietroiu a iesit insa un adevarat razboi din cauza faptului ca s-a cedat locul pe prima scena a fotbalului calarasean.

Legendarul Costel Ghita nu mai este acum in prima linie, dar are un cuvant greu de spus. In plus, este omul de incredere al primarului Aniel Nedelcu. Carcotasii spun chiar ca sfaturile sunt mai importante ca ale unui viceprimar. Nu e de joaca!

Costel Ghita iese la rampa si il ataca frontal pe Emil Floreanu – Buta, delegatul trupei din Pietroiu. „A fugit cu banii. I-am impartit cum a vrut el. Eu le-am zis sa puna banii intr-un cont, ca sa plateasca de acum inainte cartonasele si amenzile”, spune „vicele”.

Jucatorii care au imbracat tricoul Avantului in sezonul precedent si-au permis sa-l contrazica pe Ghita, semn ca nu mai avem pic de respect fata de valorile neamului nostru. „N-a fugit cu banii. I-am impartit toti cei care am jucat”, afirma un jucator, sub protectia anonimatului.

7 Comments

 1. al doilea suporter says:

  Bai , desteptule , daca Borcea are echipa in liga a 3-a , cred ca nu esti senil ca sa-ti dai seama despre ce cheltuieli sunt la o echipa intr-un esalon superior .Asa ca las-o mai moale cu promovarea si lasa Pietroiu sa joace acolo unde le este locul , adica in liga a-5-a . Eu am fost la citeva meciuri ale lor si nu m-au impresionat deloc . Joaca precum o turma de oi :unde-i mingea acolo sunt toti si nu leaga 3 pase consecutive .In liga a-4-a nu poti sa joci ca o turma de oi , clar . Concluzie : este bine asa cum este acum !!!

 2. AntiAniel says:

  Cei care au fost de acord cu a vinde locul, sunt demni de rușine. Aniel primeste de la Federație bani pentru ambele echipe, iar echipa din Pietroiu nu avea nevoie de 1leu in plus, aveau nevoie de organizarea meciului si atât, Sunt oameni destui in sat care 100% săreau cu 10 lei pentru un suc dupa meci,deși nu asta era importat. Veneau alte echipe la stadion, se vedea alt fotbal. E meritul băieților că au promovat cu multe piedici din toate părțile. In restu, M… primăriei Borcea si celor care au acceptat banii.

 3. Călărași says:

  Tot respectul lui Costel dar nu el a promovat echipa. Este meritul jucatorilor,copii foarte buni de viitor! Pacat ca nu mai joaca un sezon in aceasi formula ca nu le mai statea nimic in cale..Felicitări Petre Melusanu si Floreanu Emil ca ati fost langa echipa!

 4. Dar ghita a contribuit la cv la performanta ecgipei nu” atunci ce se zbate el nu merita nici respect asa ca spectator zic si eu ei au luat de la ajf echipamentu la inscriptionat lilica voicu zici ca de eu era cumparat si nici mingiile nu lea dat toate rusine si respect copiii si buta care au muncit

 5. Pietroiu-Borcea=Aniel says:

  Banii au fost împărțiți in mod egal de Floreanu Emil.Intrebati fiecare jucator ca si-au primit banii!
  Indiferent daca vor pleca jucatorii adusi de „Buta” Pietroiu o sa fie înscrisă în Liga 5a.
  Nea Costel Ghita este normal sa fie suparat doar este de atata timp la Pietroiu nu vrea ca aceasta echipa sa dispara,doreste sa fie acolo sus unde îi este locul.

 6. un suporter says:

  Nu are importanta de unde sunt jucatorii , important este ca s-a muncit mult si baietii trebuie felicitati ptr rezultate .Vis-a -vis de ,,cocargeni” cum spune cel de dinainte , pai cu cine vreti sa faceti echipa : cu Remu , Basa, Gheorghita si alti octogenari de acolo ? Lasati baietii sa joace ca o fac bine . Ah , era sa uit : poate ii dati un tricou si lui Costel Ghita , macar rezerva …

 7. AntiAniel says:

  Asta a fost intenția primarului, să facă in așa fel ca echipa din Pietroiu să dispară, iar ‘vicele’ cum i se spune, nu l-a împiedicat cu nimic pe primar. Au fost lăsați toți ‘ cunoscătorii de fotbal ‘ din Borcea să facă legea undeva unde cândva nu călca picior de Cocargean.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*