Vesnicul conducator al celor de la CS Budesti a explicat, pe buna dreptate, de ce multe echipe din judet traiesc in saracie.

Sambata, Adunarea Generala a AJF Calarasi a decis ca in noua editie a Ligii Tractoristilor sa fie inscrise 18 echipe. Masura aceasta inseamna cheltuieli mai mari pentru fiecare participanta. Bine, daca vrem sa fim pozitivi, spunem ca pasiunea pentru sport nu are pret. In realitate, adevarul este ca multi conducatori sunt inconstienti.

In sala de sedinte s-a aflat si Costica Sima, oficialul celor de la CS Budesti. „Trebuie sa tineti cont de doua aspecte. Autoritatile locale au majorat salariile functionarilor si acum finantarea activitatii fotbalistice este foarte dificila. Deja la Bistrita – Nasaud s-a impartit judetul in doua ca sa fie cheltuielile cat mai mici. Parerea mea este ca trebuie sa facem si noi la fel”, a spus fostul presedinte al Dunarii.

Nu s-a tinut cont de parerea experimentatului om de fotbal si s-a votat, cu 18 voturi din 32 de posibile, ca la startul intrecerii care va debuta la 18 august, cu incepere de la ora 18, sa se alinieze 18 formatii. Daca se juca de la ora 16, pe 16 august, poate ramanea cu 16 echipe.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*