Creste gradul de nemultumire la adresa AJF Calarasi dupa ce Independenta a fost primita in Liga Tractoristilor.

Avantul Pietroiu ar fi trebuit sa primeasca sambata vizita celor de la Zarea Cuza Voda, intr-un meci contand pentru primul tur al Cupei Romaniei. Formatia vizitatoare a refuzat sa faca aceasta deplasare neasteptat de lunga, anuntand acest lucru si celor de la AJF Calarasi.

Dan Nitu – Capatana, oficialul celor de la Cuza Voda, a detaliat. „Nu mi se pare normal sa fim trimisi atat de departe. AJF Calarasi trebuie sa tina cont ca toate echipele au probleme cu banii pentru ca la fiecare primarie s-au marit salariile si nu mai sunt bani pentru sport. Era normal sa avem un adversar din apropiere, nu unul la care ajung dupao ora de mers cu masina”, sustine Capatana.

Acesta este deranjat ca la Adunarea Generala a AJF Calarasi s-a decis ca in Liga Tractoristilor sa evolueze 18 echipe, iar votul s-a petrecut fix atunci cand Nitu era iesit din sala. „Slick sa tina minte ca acum cativa ani a zis ca el vrea o super liga in judet si s-a facut. Eu am fost primul sub linie si mi-am dus crucea. M-am dus in Liga a 5-a. El nu vrea sa faca lucrul acesta. Va avea mari surprize. Sunt 7-8 echipe care au anuntat ca nu vor face deplasarea la Independenta, in semn de protest”, a afirmat Nitu.

In noul sezon al Ligii Tractoristilor, Zarea Cuza Voda va fi antrenata de catre Adrian Ghiuta. „Facem si noi ce putem. Nu mai vrem bucuresteni pentru ca vin doar pentru bani. Jucam cu juniorii de la noi din comuna, mai luam si de la Dunarea ceva si gata. As vor face multe echipe. Nu mai sunt bani”.

One Comment

  1. Pe site-ul ajf scrie ca zarea a câștigat 3-0

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*