Sezonul competitional 2018-2019 a inceput cu scandal in fotbalul judetean.

Meci de gala intre Avantul Luica si Unirea Manastirea. Gazdele au fost luate prin surprindere si au organizat cu multe dificultati jocul de pe teren propriu, din primul tur al Cupei Romaniei. Meciul nu a avut doar goluri multe, ci si incidente violente.

Povesteste Andrei Nastase, jucator la Manastirea. „Cand am ajuns la Luica, iarba era pana la genunchi. Au tuns-o imediat, nu stiu cum. La 17:20, era caruta pe teren, ca sa stranga iarba. S-a jucat un fotbal extrem de urat, cu multe duritati. Arbitrului ii era frica sa scoata cartonasul galben din buzunar. In ultimele minute, m-au luat la bataie pe teren 2-3 jucatori de ei. Nu mai spun ca la linia de la mijlocul terenului nu era marcata. Se incepea jocului de unde doreai”.

Cupa Romaniei – turul I – duminica, 12 august: Conpet Stefan cel Mare – Victoria Dragos Voda 2-1, Rapid Razvani – Victoria Lehliu Gara 0-2, Petrolul Ileana – Dinamo Sarulesti 5-3, Avantul Luica – Unirea Manastirea 4-6, Lumina Frumusani – Progresul Fundulea 2-1, Soimii Progresu – Viitorul Plataresti 0-1.

3 Comments

  1. Nici nu stiu cum echipele astea, daca se pot numii echipe de fotbal, mai au voie sa joace intr-o competitie.. taranii sunt tot tarani si asa vor ramane!

  2. Oricum le am rupt capul cu echipa de juniorii,jucam pana miercuri si tot nu reuseau sa castige ciobanasi ca ei nu au ce cauta in fotbal sper sa vina la Manastirea sa le dam o lectie.

  3. Din câte știu,terenul de la luica e suspendat

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*