Priceprea antrenorului Noni Milea si-a spus cuvantul in primul joc oficial pe care Victoria Lehliu Gara l-a disputat in acest sezon.

Rapid Razvani – Victoria Lehliu Gara. Scor 2-0. Sec. Meci contand pentru primul tur al Cupei Romaniei. Rezultat firesc. Totusi, partida jucata duminica dupa-amiaza merita mai multa atentia deoarece ar fi nedrept sa dam uitarii cum echipa lui Noni Milea a reusit acest succes istoric.

Lehlienii au intrat pe teren intr-o formula restransa. Din cauza faptului ca multi elevi de-ai sai sunt inca in concediu pe Litoral, antrenorul Noni Milea a folosit doar 9 jucatori. Mai mult, Gabriel Pantilimon – Mussolini nu a fost titularizat in poarta, ci ca jucator de camp. Astfel, Victoria a jucat cu doua varfuri oarbe pentru ca nu le-a avut si cu un copil de 13 ani intre buturi.

Bogdan Antonache, un adevarat idol al tribunei, a facut si de aceasta data show. A inscris un gol si a dat o pasa decisiva la cealalta reusita a echipei sale. E clar ca fostul atacant al Gloriei Bistrita este omul in jurul caruia se invarte mingea la Lehliu Gara, iar momentul in care acesta va ajunge sa plece va fi sinonim cu retrogradarea pentru echipa lui Milea.

Rapidistii, net inferiori din punct de vedere valoric, au incercat sa-l impresioneze, in primul rand, pe arbitrul Liviu Mitea. Acestuia i s-a transmis inca din start ca va pleca doar in cosciug acasa in cazul in care echipa din Razvani nu va castiga. Nu s-a intamplat insa asta, ceea ce inseamna ca civilizatia incepe sa patrunda in lumea fotbalului calarasean.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*