Formatia antrenata de catre Gabriel Radu a defilat pe terenul Agricolei Borcea.

Victoria oltenitenilor nu este surprinzatoare. Agricola Borcea este total dezorganizata in aceasta vara. Echipa nu are un teren pe care sa se antreneze, jucatorii au fost adusi doar ca sa nu fie vestiarul gol, iar antrenorul Virgil Nitoi se vede nevoit sa se ocupe mai mult de problemele organizatorice decat de cele care tin de pregatirea lotului pe care il are la dispozitie.

Oltenita a defilat la Borcea. S-a impus cu 9-2 in fata unui adversar care se inscrie pentru titlul de „lanterna rosie” din Serie C2 daca lucrurile nu se schimba radical pana la finalul acestei luni, cand incepe campionatul. Inainte Modelu n-a reusit sa-si depaseasca conditia in fata celor de la Axiopolis Cernavoda. Constantenii au castigat cu 5-2, dupa ce la pauza scorul a fost 1-1.

2 Comments

  1. Blatinel says:

    Ai distrus echipa Pietroiu nu ai inscris o in liga a4,acum o distrugi definitiv si pe aia. RUSINE!

  2. E vina antrenorului el a adus jucatori apropiati lui nu poti face fata ligi a 3 cu un portar care a atis mingia in minutu 70 6 goluri de portar .echipa nu are nici un orizont nici o tactica se joaca ca in liga 5 toti unde e mingia si fiecare pt el in special vedetele ca gata etc platiti cu salarii de liga 2

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*