E circ total in fotbalul calarasean inca din prima etapa a Ligii Tractoristilor.

Zarea Cuza Voda a fost in aceasta vara la un pas de a nu mai juca pe prima scena a fotbalului calarasean. Situatia s-a redresat in ultima clipa, numai ca echipa are mari probleme in acest debut de sezon. Echipa condusa de catre Dan Nitu – Capatana nu s-a putut deplasa la Pietroiu, pentru meciul de Cupa, dar s-a calificat mai departe printr-o minune a celor de la AJF Calarasi.

Forul fotbalistic judetean imparte insa dreptatea in mod egal. Cuza Voda a iesit de pe teren la Ulmu, in minutul 35, cand gazdele conduceau cu 10-0. In afara celor 10 goluri, Zarea s-a mai ales si cu o amenda de 10 milioane de lei vechi.

„Capitanul echipei ZAREA CUZA VODA, MUNTEANU NICOLAE, se suspenda 4 etape si penalitate financiara 300 lei, baza art.2.22 coroborat cu 2.20 din RD al AJF (refuzul de a executa dispozitia data de arbitru). NITU DANUT, antrenorul echipei ZAREA CUZA VODA, se suspenda 6 etape si sanctiune financiara 300 lei, baza art.2.22 coroborat cu art.2.20 din RD al AJF (refuzul de a executa dispozitia data de arbitru). Echipa ZAREA CUZA VODA se sanctioneaza cu avertisment si penalitate financiara 400 lei , baza art.2.22, litr. B din RD al AJF ( neimplicarea echipei in educarea propriilor jucatori si oficiali)„, anunta AJF Calarasi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*