Valoarea ramane valoarea. Nici n-a apucat sa-si termine de scris demisia ca a si primit oferta de la o alta echipa din judet.

Sa te uiti la televizor este cel mai rau lucru din lume. Gesturile oamenilor de pe sticla sunt preluat si de talpa societatii. Se intampla asa ceva mai ales in fotbal, unde nimeni nu mai pune pret pe oamenii de calitate. Interesele personale au inceput sa fie mult mai importante.

Dan Nitu – Capatana, de la Cuza Voda, a fost suspendat sase etape de catre Comisia de Disciplina si Etica din cadru Asociatiei Judetene de Fotbal si a decis sa puna piciorul in prag. „Amenda sa o plateasca Auras Dumitru, ca el a dat-o. Noi am fost 17 insi tot la Ulmu. Bine ca ne-am prezentat. Eu nu mai sunt acum la echipa. Mi-am dat demisia, am predat tot. Deocamdata nu e nimeni in locul meu. Se fac cautari. Nu mai vine nici Ghiuta pentru ca nu are timp. Eu nu pot face nimic singur. Le-am dus tot ce mai aveam. Fotbalul nu se poate face doar din doua telefoane”, a spus cel care pentru Cuza Voda inseamna la fel de mult cum inseamna Talnar pentru Dinamo.

Imediat dupa ce s-a despartit de Zarea, Capatana a primit o oferta surpriza. „Sunt liber, dar m-a ofertat Gradistea. Dan Achim mi-a zis sa ma duc cu el, dar nu-mi mai trebuie. Sa nu aud de fotbal. Sunt liber, liber, liber. La mine, cand venea vinerea, era calvar. Sunau doua milioane de telefoane ca n-au ghete, cand vine autobuzul… Eu faceam totul singur. Eu spalam echipamentul, eu marcam terenul”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*