Noul sezon va debuta la 2 septembrie. Seria A joaca dimineata, in vreme ce Seria B se desfasoara dupa-amiaza.

Numarul mic de arbitri din judetul Calarasi obliga forul fotbalistic judetean sa inghesuie meciurile din Categoria Remorca doar in ziua de duminica. Asta inseamna oboseala, greseli si, pe cale de consecinta, multe scandaluri. Ceea ce este perfect pentru AJF Calarasi, care va putea dicta amenzi intr-o veselie, iar acestea vor trebui platite din bani publici.

In sezonul 2018-2019, Categoria Remorca va avea doua serii. Seria A cuprinde 10 echipe din vestul judetului. Ca noutate figureaza doar Galbinasi. A disparut, in schimb, echipa secunda a celor de la Mostistea Ulmu. Ca urmare, lupta pentru promovare se va da intre Ulmeni, Razvani, Dorobantu, Spantov, Mitreni, Luica, Budesti, Frumusani, Progresul si Galbinasi. Toate jocurile din aceasta serie se vor disputa duminica, de la ora 11.

Seria B are 12 echipe in componenta. Pe langa cele 10 formatii vechi, au mai aparut echipa secunda a celor de la Inainte Modelu, precum si Atletico Unirea. Restul competitoarelor sunt Pietroiu, Galdau, Soimii Unirea, Dichiseni, Viitorul Dragalina, Stefan cel Mare, Perisoru, Dor Marunt, Sarulesti si Ileana. Jocurile vor avea loc duminica dupa-amiaza.

La finalul sezonului regulat, primele patru formatii din fiecare serie vor intra intr-un play-off in care vor beneficia doar de punctele castigate in meciurile cu celelalte adversare pe care le vor avea in aceasta faza a competitiei. Se va juca fiecare cu fiecare, tur – retur, iar primele doua clasate din fiecare serie vor promova in Liga Tractoristilor.

6 Comments

  1. La galbinasi nu va câștiga nimeni va fi mai rau ca la budesti??

  2. Dacă se vrea sa promoveze noi venim , dar trebuie sa luați legătura cu cine se ocupa de noi .

  3. Te salut Andrei,va asteptam la Unirea spantov daca doriti,se formeaza o echipa care doreste promovarea

  4. Cine vrea sa promoveze sa aducă jucătorii de la echipa ce nu a mai fost înscrisă de “ oamenii de calitate din Ulmu “ , oameni care “ știu “ fotbal .. băieții aia au dus greul , au promovat și acum 2 ani , iar anul trecut au terminat pe 2 dar nu au avut loc sa promoveze de toroapele de la echipa lui tarsolea ca a terminat pe 3 in liga a IV a !!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*