„Lanterna rosie” din Liga Tractoristilor incearca sa se resusciteze prin aducerea unui nou antrenor.

Dan Nitu – Capatana s-a despartit de Zarea Cuza Voda dupa umilinta de la Ulmu, unde echipa a iesit de pe teren in minutul 35, cand gazdele aveau deja 10-0. A urmat si o amenda care inseamna 1.000 de lei, plus cateva etape de suspendare, pentru ca tacamul sa fie complet.

Primarul Marius Cojocaru s-a miscat imediat si a gasit inlocuitor pentru Capatana. Viorel Solomon, care a mai fost la Cuza Voda si in sezonul trecut, cand a avut rezultate peste asteptari, va sta pe banza tehnica a echipei la partida de sambata, cu Unirea Manastirea.

„Am vorbit la telefon cu domnul primar si ne-am inteles sa revin la Cuza Voda in conditiile mele. Voi aduce inapoi toti jucatorii care au plecat. Tragem de noi pana la iarna, cand vreau sa ne intarim serios. Sunt convins ca vom face treaba buna”, a spus Solomon.

Fostul arbitru a mai fost curtat in vara acestui an si de Mostistea Ulmu, acolo unde ar fi urmat sa se ocupe de echipa de juniori a clubului patronat de catre Vasile Tîrşolea. Mutarea nu a mai avut loc, astfel ca Solomon se vede nevoit sa dea cursei ofertei de la Cuza Voda.

Pentru Unirea Manastirea, vestea ca Zarea incearca sa se resusciteze chiar acum nu suna tocmai bine. Formatia antrenata de catre Florin Stancu a trecut in prima runda de Victoria Chirnogi cu 3-2, in cel mai important joc al etapei inaugurale, si privea deplasarea la Cuza Voda ca pe o excursie.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*