Anul trecut au fost pe ultimul loc, acum sunt peste Ulmu in clasament.

Runda a doua a fost lipsita de incidenta, dar si de rezultate surpriza. Ceva cu totul spectaculos s-a intamplat insa in varful clasamentului. Prima pozitie este ocupata de catre Progresul Fundulea, formatie ce are maximum de puncte, la fel ca Ulmu, Manastirea, Valcelele si Ciocanesti. Elevii lui Costin Malama au trecut cu 3-0 de Partizan Crivat si au un golaveraj de vis: 12-0.

In aceste conditii, runda viitoare vom avea deja primul derby al sezonului. Se vor afla fata in fata chiar primele doua clasate, Mostistea Ulmu si Progresul Fundulea, intr-un meci cu valoare de valometru pentru ambele grupari. O saptamana mai tarziu, echipa lui Vasile Tîrşolea va da piept cu Unirea Manastirea, o alta echipa cu un inceput perfect de sezon.

Liga Tractoristilor, etapa a 2-a, rezultate: Lehliu – Dragalina 5-1, Cuza Voda – Manastirea 1-6, Independenta – Dragos Voda 4-1, Chirnogi – Roseti 3-1, Valcelele – Radovanu 4-1, Curcani – Jegalia 1-1, Plataresti – Ulmu 0-1, Fundulea – Crivat 3-0, Ciocanesti – Gradistea 2-1.

One Comment

  1. Si despre juniori cand se vorbeste?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*