Partida dintre Gradistea si Valcelele, scor 2-3, se va rejuca din cauza unei golanii clasice petrecuta la AJF Calarasi.

Doru Dinca – Motanu, presedintele forului fotbalistic judetean, s-a trezit din senin ca cel mai rau om de pe planeta Pamant este Daniel Stefan – Gascanu, cel care, bun sau rau, mort sau copt, a dus in carca toata activitatea AJF Calarasi pana sa ajunga la Dunarea Calarasi.

Comisia de Disciplina si Etica din cadrul AJF Calarasi a decis ca intalnirea dintre Dunarea Gradistea si Spicul Valcelele trebuie sa se rejoace. Pe teren, oaspetii au castigat cu 3-2. Gazdele au contestat un jucator de la Valcelele, pe motiv ca acesta ar fi fost suspendat 6 etape. Numai ca pe carnetul elevului lui Marius Paun, printr-o minune, a fost scrisa o suspendare de numai trei etape.

Dan Achim, antrenorul celor de la Dunarea Gradistea, a mers pe fir pana cand a obtinut dreptul de a rejuca partida. In mod normal, ar fi trebuit sa o castige, numai ca nici oaspetii nu sunt vinovati din moment ce au respectat ceea ce scria pe carnetul de joc.

Ca urmare, pe cheltuiala AJF Calarasi, adica a celorlalte echipe din judet, meciul va fi reprogramat. Mai departe, presedintele Doru Dinca – Motanu il va scoate pe Daniel Stefan – Gascanu, cel care, teoretic, inca mai ocupa functia de secretar general al forului fotbalistic judetean.

Click aici pentru continuarea articolului!

One Comment

  1. Ce face lehliu,începe sa vândă din puncte de acum?:))))

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*