Contractul lui Laurentiu Marinescu a fost reziliat cu cateva zile inainte de incheierea perioadei de transferuri.

Adus cu surle si trambite la Dunarea Calarasi, mijlocasul Laurentiu Marinescu, in varsta de 34 de ani, nu va mai juca pentru gruparea „galben-albastra”. Anuntul a fost facut publicul pe contul de Facebook al clubului condus de catre Florin Brisan.

„Dunărea Călăraşi şi Laurenţiu Marinescu au decis rezilierea de comun acord a angajamentului pe care mijlocaşul l-a avut cu gruparea noastră. Mijlocaşul care a împlinit pe 25 august 34 de ani a bifat doar 31 de minute sub tricoul Dunării evoluând în partida pe care Dunărea a susţinut-o acasă împotriva Universităţii Craiova din etapa a 4-a. Marinescu l-a înlocuit atunci pe Aitor Monroy în minutul 59„, anunta Dunarea.

CV-ul lui Marinescu este unul impresionant. In cariera sa a evoluat pentru Petrolul Ploiesti, Unirea Urziceni, Steaua Bucuresti, Universitatea Cluj-Napoca si FC Voluntari, cu aceasta din urma formatie reusind sa castige Cupa si Supercupa Romaniei.

Mijlocaşul Laurenţiu Marinescu a semnat un contract cu Petrolul Ploieşti, a anunţat gruparea de eşalon secund.

„N-am stat niciun moment pe gânduri atunci când mi s-a oferit posibilitatea să revin la Petrolul. M-am întors cu inima deschisă, aici sunt acasă, şi îmi doresc din tot sufletul să facem treabă cât mai bună şi să ajungem acolo unde ne dorim cu toţii, în primul eşalon”, a declarat Laurenţiu Marinescu, potrivit fcpetrolul.ro.

Contractul lui Marinescu este valabil până în vara anului 2020.

3 Comments

  1. a venit a bagat in buzunar vreo 10000 de euroi fara sa faca nimic si a taiato.brisane platesteti ba datoriile la juniori

  2. Cand a castigat Voluntari cupa si supercupa?:)))

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*